Última hora

Reunió d’Elena Ribera i Duran i Lleida amb les associacions de bombers i mossos d’esquadra amb discapacitat


La diputada al Parlament de Catalunya i candidata per Girona, Elena Ribera, i el president del grup parlamentari de CiU al Congrés, Duran i Lleida, han mantingut aquesta reunió per conèixer la problemàtica d’aquest sector professional.

Aquest matí hem mantingut una reunió de més d’una hora en la que les dues associacions hem pogut explicar àmpliament tota la molt greu problemàtica que el Departament d’Interior ha vingut tenint en les darreres legislatures, sota el mandat d’ICV-EUA i el tripartit, amb les persones que desgraciadament han quedat discapacitades durant la seva vida laboral en ambdós cossos. Al respecte hem realitzat en el dia d’avui un comunicat de premsa amb motiu de les eleccions que ha estat entregat en ma al Sr. Duran.

Per una banda les persones discapacitades que han demanat el dret al treballar en places adaptades en aplicació de la llei en el cos de mossos i el tracte dèspota i discriminatori que reben, per l’altre la vergonyosa persecució i tracte denigrant que reben les persones discapacitades en segona activitat al cos de bombers. A més, les dues associacions han valorat la nefasta gestió que han viscut els dos cossos quant a seguretat i emergències i quines són hores d’ara, sota el nostre punt de vista, les necessitats més importants per endreçar el cúmul de despropòsits que heretarà Convergència i Unió si governa la propera legislatura. Tot ha estat explicat amb detall i amb molt interès per part de la Sra. Elena Ribera i el Sr. Duran i Lleida, als quals agraïm força la seva molt bona predisposició davant el col·lectiu que representem i que ens hagin fet un forat en la seva atapeïda agenda a pocs dies de les eleccions.

Mossos i Bombers amb discapacitat al despatx del Sr. Duran i Lleida

Els presidents de les dues associacions, Àngel Gómez-Quintero i Jaume Navarro, amb la diputada Elena Ribera

 

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: