Última hora

CiU ens convida a la presentació d’Artur Mas del seu programa electoral en matèria de seguretat

Una vegada més Convergència i Unió ens ha convidat a un acte de campanya electoral, a través de la diputada al Parlament Elena Ribera. El líder de Convergència i Unió i candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, presentava el programa electoral en matèria de seguretat i aquesta és una qüestió que ens interessava molt, tenint en compte la nostra problemàtica i que el contingut de l’esmentat programa ens va sorprendre molt gratament quan vam analitzar tots els programes polítics en un post anterior.

Mas ha parlat de tornar la confiança al cos de mossos d’esquadra, de no barrejar el Departament d’Interior amb d’altres, d’anul·lar el codi ètic, etc. Arran de tot aquest discurs el president de la nostra associació, Àngel Gómez-Quintero, ha aprofitat el torn de preguntes per tal de transmetre al Sr. Mas el sentiment tan positiu que ha provocat en molts dels nostres membres veure cert contingut al seu programa, fruit de moltes reunions i propostes realitzades per aquesta associació i la de bombers amb la diputada Elena Ribera. Recordeu el post on destacavem que proposen revisar la política que el govern tripartit ha seguit amb la segona activitat de mossos i bombers per a evitar vulneracions de drets fonamentals i que es revisarà i adaptarà la normativa existent a la Convenció de l’ONU sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. El Sr. Mas ha agraït la intervenció del nostre president comentant aquests extrems, que per a nosaltres són molt importants.

Un cop més hem d’agrair l’especial sensibilitat que Convergència i Unió està demostrant cap al nostre col·ectiu de mossos i bombers discapacitats tenint-nos en compte en els seus actes i el seu programa.

El nostre president, Àngel Gómez-quintero, ha intervingut per destacar del programa el contingut sobre mossos i bombers discapacitats

Artur Mas respon als membres de la nostra associació


About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: