Última hora

Comença una nova legislatura i donem la benvinguda a un nou govern

Comença una nova legislatura i, primer de tot, voldríem felicitar a tothom, a tots els ciutadans per la seva participació o no en les eleccions, ja que es pot creure en una democràcia i es pot participar o no, però sempre demostrant i respectant l’opinió dels demés.

També voldríem felicitar a tots els partits polítics que es presentàven en aquestes eleccions, des del més petit al més gran, des del que ha tingut menys vots als que n’han tingut més.

També en concret als que han obtingut representació parlamentaria, ja que són els que representaran al poble català en la propera legislatura, emparant-se per la normativa vigent, amb la que es pot estar d’acord o no però és la que tenim.

Molt especialment volem felicitar al partit que formarà el nou Govern de Catalunya, per tant des d’aquí li volem transmetre molta empenta i coratge amb aquesta legislatura que tenim per davant.

El govern en funcions pràcticament no ha volgut saber res de la nostra associació de discapacitats, malgrat els nostres esforços de diàleg i comunicació amb el Sr. Saura en el Departament d’Interior i amb el Sr. Montilla en Presidència, la sensació que han tingut majoritàriament els membres de la nostra associació és de menyspreu i de falta de voluntat política.

Mentrestant, en concret, hem d’agrair l’atenció prestada pels diputats de Convergència i Unió al Parlament de Catalunya durant l’actual legislatura amb la qual va ser possible que aquesta associació comparegués a la Comissió de Justícia i Dret del Parlament de Catalunya, entre d’altres coses. També hem d’agrair, i ja ho hem fet públicament, el fet que el programa electoral presentat contempli la nostra problemàtica, després de moltes reunions i propostes realitzades per aquesta associació i la de bombers vam aconseguir que es revisés el tema de la segona activitat per part de un sol partit, aquest partit és Convergència i Unió, i que es fes referència als drets que s’han vulnerat i que se segueixen vulnerant hores d’ara a alguns companys discapacitats.

Intentem que tot company que vulgui treballar ho pugui fer, sense traves, ni cap problema, amb places adaptades a les seves disminucions o capacitats, que puguin demanar la seva incorporació al cos com si fos una excedència i no amb un límit de temps, etc. Poques normes, més ben fetes i ajustades a dret sense que es perjudiqui a ningú.

Doncs bé, estarem atents a les evolucions del nou Govern i qualsevol novetat respecte a nosaltres i a la marxa del cos s’informarà al col·lectiu.

Nosaltres vetllem i intentem ajudar tant els companys amb una discapacitat, amb una disminució, com els que estan demanant treballar en segona activitat, gràcies per la vostra confiança.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: