Última hora

Reunió al Departament d’Interior

Les associacions de mossos i bombers discapacitats, representades pels respectius presidents Àngel Gómez-Quintero i Jaume Navarro, van tenir ahir al Departament d’Interior la primera d’una sèrie de reunions que es mantindran per tractar el tema de les discapacitats i disminucions psíquiques o físiques i la seva integració als dos cossos. A aquesta primera reunió van assistir la Directora de Serveis, Sra. Meritxell Masó Carbó, i la Subdirectora General de Recursos Humans i Relacions Laborals, Sra. Roser López Sala, i en aquest primer contacte les nostres associacions les han posat al dia de tot allò que havia passat amb l’anterior govern, a més de parlar de quina és l’actualitat i de quin podria ser el futur sobre el qual vam aportar les nostres idees.

La reunió va donar molt de sí, la seva durada va ser quasi de dues hores, creiem que a part del que es pugui arribar a negociar va ser molt positiva, vam apreciar una certa capacitat d’empatia per part de la nova directora, una bona predisposició al diàleg i això per a començar és un molt bon punt de partida. Pensem que aquest tarannà contrasta frontalment amb l’actitud que havia mantingut envers a nosaltres l’anterior govern.

Esperem que aquest seguit de reunions arribin a bon terme i que això doni seguretat als companys en el sentit de que en cas d’accident o malaltia tinguin assegurat un lloc de treball. Continuem treballant i us mantindrem informats.

Anuncis
About AILMED (445 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: