Última hora

Reunions periòdiques de treball amb el Departament d’Interior

El passat dia 20 ens vam tornar a reunir amb la Directora de Serveis, Sra. Meritxell Masó Carbó, i la Subdirectora General de Recursos Humans i Relacions Laborals, Sra. Roser López Sala. En aquesta nova reunió ja es va entrar en matèria i es va acordar un seguit de reunions a partir del dia 4 de maig amb la idea de traçar un full de ruta, començant per tractar aquelles qüestions més fàcils i acabar per les més complicades. Les qüestions a abordar són, entre d’altres, la integració de mossos i bombers amb discapacitat o disminucions psicofísiques, facilitar l’accés al treball, aclarir les funcions de totes les persones que es van incorporant, reduir el temps d’incorporació, solucionar problemes en els serveis, etc. En síntesi, millorar moltes coses, ja que creiem que des que l’anterior govern va aprovar el decret de segona activitat hi ha moltes qüestions que van quedar pendents, que venen donades per un decret del qual no compartim moltes qüestions com ja ha quedat palès, ja que el tenim a tribunals. El departament actual sembla bastant receptiu i sensible a donar solucions a situacions que en alguns casos concrets poden ser bastant greus.

A les properes reunions, que seran periòdiques, hi assistirà un representant del departament de personal d’Interior, un altre de la Direcció General de Policia i un de la Direcció General d’Emergències, per part nostre assistiran les dues associacions de mossos i bombers.

Esperem avançar i que ben aviat podem veure els fruits del treball que durem a terme. Us mantindrem informats.

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: