Última hora

Interior nomena a un mosso que havia patit un accident laboral quan estava en pràctiques

A l’estiu de l’any passat vam denunciar públicament com el Departament d’Interior dirigit pel Sr. Saura i el Sr. Delort es desfeia d’un mosso que havia patit un accident laboral fent les pràctiques. Tot plegat, negar-li el dret al treball tingués la incapacitat que tingués per causa de l’accident, denotava uns trets de baixesa moral dels esmentats dirigents de l’anterior departament.

Precisament avui ha estat l’actual Departament d’Interior, dirigit pel Conseller Felip Puig, el que ha fet realitat el nomenament d’aquest mosso en pràctiques publicant-lo al DOGC, que aviat prendrà possessió. Aquesta associació ha pogut parlar avui amb aquest company, no ens podem arribar a imaginar com es va sentir quan pensava que la seva carrera, la seva vida, estava destrossada, però avui estem absolutament feliços amb el seu somriure i la seva alegria.

Pensem que aquest és un ferm pas endavant del Sr. Puig per a posar seny en uns temes amb els que ens comença a demostrar una especial sensibilitat. Agraïments també a la resta de persones que han intervingut en aquest tema.

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

1 Comment on Interior nomena a un mosso que havia patit un accident laboral quan estava en pràctiques

  1. Per fi es comença a fer justícia i a posar les coses al seu lloc. De res no serveix ” largar” com ho fa ara el “Donald Rumsfeld”català ( Joan Delort) , les coses s’ahvien d’haver fet bé de bon començament. Havien d’escoltar a qui sap de la temàtica com ningú….. Sobre la segona activitat: les associacions de mossos i bombers discapacitats.
    El conseller Puig sembla dotat de la prudència necessària com per voler-los escoltar i atendre les seves reivindicacions…. per el moment bé Sr. Puig, sembla que està vostè en el bon camí.
    Per Joan Delort: ara? el moment per discrepar, és ara? o quan vostè compartia responsabilitats amb Boada i Saura? . No amic Joan ( fixeu-vos que era un triumvirat de Joans), no vas pel bon camí.
    També he de comentar que amb excepció del Conseller Puig, i tal vegada el Sr. Aregio…. la resta de càrrecs importants del Dep. Int…. desapareguts. O l’ombra d’En Puig és massa gran o la d’ells massa petita.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: