Última hora

Cinquena reunió amb el Departament d’Interior

En el dia d’avui la nostra associació, amb Àngel Gómez-Quintero i Domenec Puig, ha tingut la cinquena reunió amb el Departament d’Interior. Concretament amb la Subdirectora General de Recursos Humans de la DGP, Anna Maria Pintó Riera, i la Cap del Servei de Suport i Planificació de Personal de la Direcció General de la Policia, Maite Català i Pujol.

Aquesta reunió ha estat molt llarga i s’ha dedicat en ple a parlar de casos amb problemàtiques concretes i de la seva possible solució. Alguns casos quedaran solucionats en un termini breu de temps, però d’altres es continuaran estudiant i la solució l’hem de madurar més.

En tot cas, s’ha vist una bona predisposició per part de recursos humans per tal de solucionar tots aquest temes, també per accelerar la incorporació de companys a places de suport i baixar el màxim possible el termini de temps que han d’esperar per incorporar-se al seu lloc de treball.

Seguirem mantenint reunions periòdiques per treballar aquests i altres temes. Quant a obtenir tota la  informació sobre les places de segona activitat i de suport tècnic us podeu adreçar al servei de personal de la DGP, concretament s’encarrega d’aquests temes la Sra. Maite Català.

No oblideu que també des de la nostra associació us podem donar tota la informació que considereu adient.

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: