Última hora

El Conseller d’Interior ens convida a l’acte del Dia de les Esquadres

El Conseller d’Interior ha convidat la nostra associació a l’acte de celebració del Dia de les Esquadres que es celebrarà el dia 3 de juny a l’Auditori de Barcelona a les 12h. En representació nostra anirà convidat a l’acte el president de la nostra associació, Àngel Gómez-Quintero. Diversos membres de l’associació també aniran convidats i rebran físicament una medalla d’or amb distintiu vermell atorgada com a conseqüència d’un acte de servei amb resultat de mutilacions o ferides greus que derivin en una incapacitat permanent total, absoluta o de gran invalidesa.

Des d’aquesta associació volem destacar molt positivament que aquest Govern s’hagi dignat a donar la medalla físicament a membres del cos amb discapacitat per accident laboral. El govern anterior els va concedir la medalla més alta del cos, les va publicar al DOGC amb dades de salut (vulnerant la LOPD) i va enviar una carta, però no es va dignar a entregar-se-les físicament i, ni molt menys, va tenir la delicadesa de convidar a membres amb discapacitat de l’associació a uns actes tant importants pel cos com són els del Dia de les Esquadres, ni a això ni a res, com si no existíssim, encara que, vulgui o no vulgui alguna persona, seguim formant part del cos.

Des d’aquí donem les gràcies al Conseller Puig per tenir tan present a la nostra associació i per la seva especial sensibilitat cap al col·lectiu de persones discapacitades del nostre cos.

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: