Última hora

Amb ACIME al III Seminari de Discapacitat Militar

Com recordareu la nostra associació va estar convidada per part d’ACIME a assistir al “III Seminario de Discapacidad Militar: Amenazas contemporáneas y discapacidades emergentes. Diferentes funcionalidades y sinergia estratègica”, que va tenir lloc en Barcelona els dies 2 i 3 de juny, i que va tractar de ser una finestra oberta al futur dels militars discapacitats i d’aquells altres que, durant la seva permanència en les FAS i la Guàrdia Civil, adquiriran una discapacitat.

Trobem molt positiva la preocupació de les FAS i la Guàrdia Civil per les persones amb discapacitat. El Seminari va ser molt interessant i vam viure un ambient molt cordial. Van rebre amb molta sorpresa les situacions per les que han passat companys del nostre cos, afiliats de la nostra associació, i com se’ls havia tractat.

Un dels temes més importants que es va tractar és que tots ells pertanyen al règim de previsió social de classes passives i que aquest règim desapareixerà. El Règim de classes passives de l’estat (MUFACE, ISFAS, etc.) és un sistema molt diferent del de la Seguretat Social, en el cas d’un funcionari de l’Estat, o transferit a una comunitat Autònoma, que el mantingui, amb una incapacitat permanent total o superior es procedeix a la seva jubilació per incapacitat, i els anys que li resten per arribar als 65 anys se li compten com a treballats, sense que aquesta jubilació sigui incompatible amb exercir un treball per compte d’altri, i el propi organisme pot instar l’expedient d’incapacitat.

Us adjuntem el “Real Decreto-ley 13/2010, de 3 de diciembre, de actuaciones en el ámbito fiscal, laboral y liberalizadoras para fomentar la inversión y la creación de empleo. (Integración de los funcionarios en el Régimen General)”. Doncs bé, és amb aquest decret que desapareixeran progressivament les classes passives ja que se’ls passarà a tots al Règim General de la Seguretat Social a partir de les noves incorporacions.

Amb el Presidente Nacional de A.C.I.M.E el Sr. Andrés Medina Torres i el Presidente de Honor de A.C.I.M.E. Sr. Antonio Núñez Garcinuño

About AILMED (540 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: