Última hora

Reconeixement de serveis prestats dels tècnics de suport amb el DAD 28

Hi ha hagut molts companys que en incorporar-se a les places de tècnic de suport  i rebre la primera nòmina s’han adonat de la falta de triennis, és a dir, que el lapsus de temps que ha transcorregut entre la resolució d’incapacitat i tornar-se a incorporar al treball no s’ha computat com a antiguitat. Volem informar que si es dóna aquest cas es tracta d’un error que el Departament d’Interior solucionarà davant del requeriment del funcionari a través d’omplir i tramitar un DAD 28 perquè es reconeguin els serveis prestats. Si efectivament falta algun trienni aquest s’abonarà de forma retroactiva des que s’hauria d’haver començat a percebre, és a dir, s’abonaran els endarreriments que pertoquin.

Per tant, animem a tots els tècnics de suport que es vagin incorporant a que comprovin la seva antiguitat i triennis per tal de corregir qualsevol error que es doni. Si teniu qualsevol dubte sobre aquest tema o qualsevol altre, us podeu posar en contacte amb nosaltres i farem tot el possible per resoldre-la.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: