Última hora

Reconeixement de serveis prestats dels tècnics de suport amb el DAD 28

Hi ha hagut molts companys que en incorporar-se a les places de tècnic de suport  i rebre la primera nòmina s’han adonat de la falta de triennis, és a dir, que el lapsus de temps que ha transcorregut entre la resolució d’incapacitat i tornar-se a incorporar al treball no s’ha computat com a antiguitat. Volem informar que si es dóna aquest cas es tracta d’un error que el Departament d’Interior solucionarà davant del requeriment del funcionari a través d’omplir i tramitar un DAD 28 perquè es reconeguin els serveis prestats. Si efectivament falta algun trienni aquest s’abonarà de forma retroactiva des que s’hauria d’haver començat a percebre, és a dir, s’abonaran els endarreriments que pertoquin.

Per tant, animem a tots els tècnics de suport que es vagin incorporant a que comprovin la seva antiguitat i triennis per tal de corregir qualsevol error que es doni. Si teniu qualsevol dubte sobre aquest tema o qualsevol altre, us podeu posar en contacte amb nosaltres i farem tot el possible per resoldre-la.

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: