Última hora

Indemnització per raó de lesió per accident laboral

EL FORMULARI D’AQUEST POST ESTÀ DESACTUALITZAT.

SI EN NECESSITEU UN ENS EL DEMANEU I US EL FAREM ARRIBAR.

L’any passat vam informar en un post, davant d’alguns dubtes que molts afiliats ens van presentar, respecte a les indemnitzacions que els puguin correspondre per motiu de lesions, mutilacions i deformitats definitives que els hagin pogut causar accidents de treball o malalties professionals, tot plegat reflectit a la “ORDEN TAS/1040/2005, de 18 de abril, por la que se actualizan las cantidades a tanto alzado de las indemnizaciones por lesiones, mutilaciones y deformidades de carácter definitivo y no invalidantes”.

Perquè veieu que és cert, ja que continuen els dubtes i hi ha bastant desconeixement d’aquest tema, pengem una resolució en que es reconeix a un company afiliat la seva corresponent indemnització de 1000 euros per l’existència de lesions no incapacitants derivades d’accidents de treball.

Us adjuntem un formulari per tal de reclamar la indemnització en tractar-se de lesions produïdes per un accident laboral. En cas que aquesta sol·licitud es denegui, o la quantia no sigui correcta, s’ha de fer una reclamació prèvia en 30 dies (és convenient adjuntar l’informe d’un pèrit). Podeu contactar amb nosaltres per assessorar-vos.

No dubteu, si et correspon tens dret a demanar-ho, que per alguna cosa cotitzem.

Reclama els teus drets!

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: