Última hora

Tribunal de segona activitat

Tal com regula el Decret 246/2008, de 16 de desembre, als articles 14 i 15, s’estableix quina serà la composició el tribunal mèdic intern en relació a la segona activitat. Al respecte hem rebut diverses consultes dels companys que han passat aquest tribunal i, vist el que hi ha, aconsellem encaridament que tothom que l’hagi de passar utilitzi el seu dret i nomeni un metge de la seva confiança i si pot ser un especialista en la matèria de que es tracti molt millor, per tal de defensar el seus drets.

Lamentablement s’ha de dir que tal com està la regulació les despeses de nomenar aquest metge corren a càrrec del funcionari, tanmateix creiem que és molt important fer-ho perquè el metge designat per vosaltres pot no estar d’acord amb l’informe o el dictamen que realitzin els altres dos facultatius i pot defensar una altra opinió.

En el cas que no disposeu de cap metge, i sigueu membres de l’Associació, ens podeu enviar un correu electrònic amb temps suficient per facilitar-ne contactar amb un i intentarem que les despeses no siguin molt elevades.

Volem donar a conèixer que hem rebut queixes de tal com funciona el tribunal. Una de les coses que hem constatat és que no es facilita al funcionari un informe en el que es justifiqui suficientment, en relació a les seves malalties, com li afecta a la seva professió, no creiem que sigui adient de cara al funcionari limitar-se a posar creuetes en un full com si fos una quiniela.

Qualsevol dubte ens truqueu o envieu un correu.

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: