Última hora

L’Asociación Española de Militares y Guardias Civiles con Discapacidad ens convidà a un dinar de germanor

Des de l’Asociación Española de Militares y Guardias Civiles con Discapacidad (ACIME) se’ns convidà a un dinar de germanor a Barcelona el dia 1 d’octubre, que vam acceptar amb molt de gust i al qual van acudir representant-nos el nostre president Àngel Gómez-Quintero i Salvador Gimeno. Agraïm la consideració que es va tenir en convidar-nos,  va ser una estupenda experiència.

Estarem molt en contacte i ens ajudarem a partir d’ara sobretot per una raó important, tot aquest personal funcionari adscrit a classes passives queda inclòs en el Règim General de la Seguretat Social dels funcionaris públics amb el personal de nou ingrés des de l’1 de gener de 2011.

Tot plegat ho podeu trobar al Real Decreto-ley 13/2010, de 3 de diciembre, de actuaciones en el ámbito fiscal, laboral y liberalizadoras para fomentar la inversión y la creación de empleo. (Integración de los funcionarios en el Régimen General).

Us deixem algunes fotos de l’esdeveniment.

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

1 Comment on L’Asociación Española de Militares y Guardias Civiles con Discapacidad ens convidà a un dinar de germanor

  1. Com es nota que els ” peu de foto” us els van donar fets!! hahaha!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: