Última hora

La DGP estudia com dotar als Mossos d’Esquadra de noves armilles antibales

Per un comunicat  a la Intranet del cos ens hem assabentat que la Direcció General de Policia (DGP) treballa per establir quines han de ser les característiques tècniques de l’equipament de noves armilles antibales per tal que aquestes puguin ser utilitzades de forma regular i amb la màxima idoneïtat possible, quines unitats policials proposarà perquè en facin ús, d’acord amb les tasques que desenvolupen, i quines ajudes donarà pel seu finançament.

Ens congratulem de que la DGP estigui estudiant de manera molt seriosa aquest tema acotant un percentatge de finançament del Departament d’Interior, tot i el context econòmic actual. No perdem de vista que estem parlant de protegir la vida de persones i que aquestes persones arrisquen la seva integritat física cada dia per servir a la ciutadania.

Malgrat tot hi ha companys als que aquestes armilles no van arribar en el seu moment i van ser ferits amb trets d’escopeta al febrer de 2010, la guinda per a l’actual Departament d’Interior seria arribar a un acord per indemnitzar a aquests companys com es mereixen.

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: