La DGP estudia com dotar als Mossos d’Esquadra de noves armilles antibales

Per un comunicat  a la Intranet del cos ens hem assabentat que la Direcció General de Policia (DGP) treballa per establir quines han de ser les característiques tècniques de l’equipament de noves armilles antibales per tal que aquestes puguin ser utilitzades de forma regular i amb la màxima idoneïtat possible, quines unitats policials proposarà perquè en facin ús, d’acord amb les tasques que desenvolupen, i quines ajudes donarà pel seu finançament.

Ens congratulem de que la DGP estigui estudiant de manera molt seriosa aquest tema acotant un percentatge de finançament del Departament d’Interior, tot i el context econòmic actual. No perdem de vista que estem parlant de protegir la vida de persones i que aquestes persones arrisquen la seva integritat física cada dia per servir a la ciutadania.

Malgrat tot hi ha companys als que aquestes armilles no van arribar en el seu moment i van ser ferits amb trets d’escopeta al febrer de 2010, la guinda per a l’actual Departament d’Interior seria arribar a un acord per indemnitzar a aquests companys com es mereixen.

About AILMED SINDICAT (631 Articles)
L'Associació Sindical per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED SINDICAT) és una entitat compromesa en la defensa dels drets de cadascun dels membres del cos de Mossos d'Esquadra. La nostra missió es centra en garantir la igualtat i la no-discriminació en la integració laboral, assegurant que tots els membres, malgrat les possibles discapacitats sobrevingudes, puguin continuar desenvolupant altres funcions dins del cos o en altres àmbits de l'administració.

Deixa un comentari