Última hora

Reunió amb la directora de l’ISPC

El dia 25 d’octubre les associacions de mossos i bombers amb discapacitat, representades pels seus respectius presidents Àngel Gómez-Quintero i Jaume Navarro, vam tenir una reunió a l’ISPC amb la directora Sra. Núria Aymerich i Rocavert. Per la nostra associació va ser la primera reunió que hem mantingut per donar-nos a conèixer mentre que l’associació de bombers ja havia tingut altres reunions.

Va ser una reunió de treball en la qual vam aprofundir en molts temes, es va parlar de què és el que podíem fer les dues associacions de cara a l’ISPC, vam analitzar com podíem col·laborar de cara als aspirants i realitzar tot allò que l’ISPC consideri necessari en tots els àmbits.

En principi vam quedar en tornar a parlar a partir de febrer per concretar molt més quin tipus de col·laboració poden tenir amb l’ISPC, en tots aquest temes les quals les dues associacions podem tenir certa rellevància.

Amb la directora de l'ISPC Sra. Núria Aymerich i RocavertAnuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: