Última hora

Reunió amb el Director General de la Policia

La setmana passada aquesta associació representada pel seu president, Àngel Gómez-Quintero, va tenir una reunió amb el Director General de la Policia Sr. Manel Prat i Peláez. També va assistir la Directora de Serveis del Departament d’Interior Sra. Meritxell Masó i Carbó i el nou Subdirector General de Recursos Humans de la DGP Sr. Josep Maria Sans i Rodríguez.

En la reunió es van tractar diversos temes i situacions que estan patint actualment persones discapacitades en els diferents llocs de treball als quals estan sent assignats. Va ser una reunió bastant llarga en la que es va arribar a la conclusió de posar en marxa solucions per intentar resoldre les diferents problemàtiques. A partir d’aquí restem a l’espera de tenir més reunions per treballar conjuntament i clarificar temes concrets.

Amb el Director General de la Policia i la Directora de Serveis del Departament d’Interior

Anuncis
About AILMED (470 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: