Última hora

Un mosso amb discapacitat ens ha deixat

Hi ha vegades en que és molt difícil trobar les paraules per a explicar un sentiment, aquest és un d’aquests moments. Perquè el que sent el que subscriu aquestes paraules, i també comparteixen els membres d’aquesta associació, davant la noticia de que dijous passat ens va deixar voluntàriament un company afiliat, és sobretot consternació i impotència, però moltes coses més.

Daniel Pascual Vidal, TIP 1588, un mosso amb discapacitat, company afiliat a aquesta associació, ens ha deixat. Avui el president i secretari d’aquesta associació han assistit al seu enterrament. Malgrat com la seva discapacitat havia canviat la seva situació laboral i la seva vida estimava el cos de veritat, estimava de debò el que havia estat la seva professió i quan parlava d’ella li sortien l’honor i la dignitat amb que havia vestit l’uniforme. Es va reincorporar a treballar amb molta il·lusió al juliol de 2011 a Sabadell destinat com a tècnic de suport, ens va demanar ajuda per alguns problemes i vam parlar amb ell diverses vegades, ens deixa l’amargor d’haver pogut fer moltes més coses per ell, ja que des d’aquesta associació estem perplexos, no podem entendre què ha passat pel seu cap perquè hagi pres una decisió així i volem esbrinar tot el que li ha portat a fer el que ha fet.

Et trobarem a faltar Daniel. Una forta abraçada a familiars i amics.

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

1 Comment on Un mosso amb discapacitat ens ha deixat

  1. Des de l’Associació de bombers amb discapacitat de la Generalitat us acompanyem en el condol d’un acte tan tràgic com aquest, recordant i recolzant a aquells que resten en places de tècnics de suport o que necessiten reingressar en el Cos de Mossos. Desgraciadament actes com aquest ens recorden els problemes que sobrevenen per les discapacitats, sabem que es molt dur i que no esteu ni estem prou recolzats pel Departament, fet que fa més difícil la integració vostra i nostra.
    Per ara i per sempre Daniel.
    President d’Ailbod
    Jaume Navarro

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: