Última hora

Suspesa una reunió amb el Director General de la Policia

Durant el dia d’avui teníem una important reunió amb el Director General de la Policia, Sr. Manel Prat, per tal de tractar diferents qüestions respecte a situacions de segona activitat i tècnics de suport. Lamentablement ha estat impossible dur-la a terme i la reunió s’ha hagut de suspendre per la situació urgent de manifestacions que s’estan donant. Entre les qüestions a tractar destaquen diverses situacions personals al lloc de feina a tractar cas per cas o l’extensió d’efectes de la sentència ferma que va guanyar un company davant la falta de reincorporació de molts companys amb discapacitat.

Tots aquests temes que portàvem a la reunió s’haurien de corregir i solucionar el més urgent possible, entenem l’angoixa de molts dels nostres afiliats que tenen problemes o que volen treballar i que volen que el Departament d’Interior expliqui què està passant i com es pot resoldre, però demanem una mica més de paciència. El Sr. Prat ens ha emplaçat al dia 19 de març, esperem que per fi podem parlar i donar resposta a les demandes dels nostres afiliats.

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: