Última hora

A l’espera de que el Departament d’Interior prengui decisions

Després de la reunió d’avui és el millor títol que podem trobar. Ha estat una llarga reunió amb el Director General de la Policia, Sr. Manel Prat i Peláez, la Directora de Serveis, Sra.  Meritxell Masó i Carbó, i el Subdirector de Recursos Humans de la DGP, Sr. Josep Maria Sans i Rodríguez.

Del primer que s’ha parlat és sobre la incorporació de companys amb incapacitat permanent total (IPT), a l’espera de poder treballar fins i tot des de l’abril de 2011, la qual cosa considerem que és una qüestió de màxima urgència i que ja no pot esperar més. Sobre personal amb IPT hem exposat molts temes pendents sobre la concessió de medalles per accidents, horaris, destinacions i dependència en els serveis, aplicació de sentències fermes i hem traslladat queixes sobre el tracte rebut que persones discapacitades ens ha fet arribar.

També s’han exposat qüestions que ens han arribat per part de companys en segona activitat, com són temes de trasllats del lloc de treball per diferents motius. A més, entre d’altres temes, s’han explicat diversos problemes amb companys que ha passat l’ICAM i s’han trobat sorpreses en relació a les seves dades de salut, que com sabem són dades molt sensibles i especialment protegides.

Pel que hem vist el primer que s’està a punt de resoldre és el tema d’incorporació immediata de companys, se’ns ha dit que es prendrà una decisió en uns 9 dies i ens diran com ho resolen. Sobre aquesta i la resta de qüestions ampliarem en un proper post informant del posicionament definitiu de Departament d’Interior. En aquesta ocasió no hi ha foto. 

Anuncis
About AILMED (445 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

2 Comments on A l’espera de que el Departament d’Interior prengui decisions

 1. Vaja, ara si que em deixeu preocupat….. Que no hi havia un compromís per part del departament en el sentit de donar una solució definitiva a la problemàtica?
  Com és que això no s’ha produït encara?? A què està esperant el Sr. Puig??? O tal vegada són altris els “obstacles” , jeràrquicament supeditats a ell????

  Expliqueu-nos tot, si us plau, moltes famílies estem cautius en l’afany de donar una sortida raonada i raonable a aquesta situació…

  No us calleu res, que ja sóm adults i actuarem en conseqüència!!!

  Abandonat… i familia…

  M'agrada

  • Hola company, jo estic en una situació similar a la teva. Per sort tinc el suport d’aquesta associació, que desinteresadament, m’estan ajudant a reincorporar-me. Però ja portem més de dos anys i encara continuo sense lloc de treball. Cal no baixar el braços i lluitar amb ganes. Una abraçada!!

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: