Última hora

Celebració de la vista pel cas dels mossos ferits per trets d’escopeta al 2010

Com ja tots sabeu d’anteriors notícies la nostra Associació, per delegació en els seus serveis jurídics, porta de manera exclusiva l’acusació particular en defensa dels agents ferits per trets amb escopetes de canons retallats en una intervenció en un prostíbul del carrer d’Aragó de Barcelona, el 25 de febrer de 2010. Aquest fet va tenir ressò en el mitjans de comunicació, on es va denunciar que els agents: NO PORTAVEN ARMILLES ANTIBALES NI ANTITALL, ja que el Departament d’Interior en aquells moments no volia subministrar aquesta peça de protecció personal de vital importància.

En relació al procés judicial seguit per aquest cas dels agents dels mossos d’Esquadra, us comuniquem la celebració de la vista pel proper dia 23 a les 10 hores, 24 i 25 d’abril, a la sala de vistes de la secció setena de la Audiència Provincial.

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: