Última hora

Després d’un any sembla que per fi l’1 de juliol s’incorporaran companys amb discapacitat

El passat març vam tenir una llarga reunió al Departament d’Interior en la que un dels temes centrals va ser instar el més urgent possible la incorporació de companys amb incapacitat permanent total (IPT). La situació era molt preocupant per a molts companys que volien i necessitaven treballar i que es posaven en contacte amb nosaltres molt angoixats pel temps interminable d’espera des de la seva sol·licitud de places. Penseu que cap company amb IPT s’està incorporant a places de tècnic de suport des d’abril de 2011, ara ja fa més d’un any.

Després de tota una sèrie de tràmits sembla ser que el Departament per fi ha començat a contactar amb els companys pendents d’incorporar per emplaçar-los a començar a treballar com a màxim l’1 de juliol. Esperem que la decisió del Departament es porti a bon terme i trobem que aquesta notícia és molt positiva, compartim l’alegria amb que alguns companys ens l’ha fet saber, encara que la nota negativa és el llarg temps d’espera que han hagut de patir molts d’ells, la qual cosa trobem que no té justificació possible i que esperem que no es torni a repetir.

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: