Última hora

Formulari de reclamació de les retribucions corresponents deixades d’abonar per motiu de baixa mèdica

En un anterior post vam explicar com hi ha hagut companys que estaven de baixa amb anterioritat a l’entrada en vigor de la Llei 5/2012, del 20 de març, i que han rebut una carta del Departament comunicant que a partir del mes d’abril ja no es continuarà abonant la diferència del 25% si ja es porten més de 3 mesos de baixa.

Per tant vam concloure que s’està aplicant de forma retroactiva una llei que no ho contempla i no ho té previst en la seva regulació a les baixes ja iniciades amb anterioritat de la seva entrada en vigor, per la qual cosa entenem que la llei és d’aplicació a les baixes iniciades a posteriori de l’entrada en vigor de la llei quan s’hagin comptat els 3 mesos i al 4rt mes és quan s’hauria de deixar de complementar la incapacitat temporal.

En altres paraules, en el cas dels companys que ha rebut la carta la baixa mèdica és un acte administratiu anterior a la Llei i, per tant, aquesta llei no és d’aplicació i el que li correspon és la norma anterior, ja que el fet causant també és anterior, és més, en la pròpia Llei no es diu res de contrari en relació a les baixes anteriors, ni s’indica en cap disposició que la Llei serà retroactiva, ja que s’estarien limitant drets i seria contaria a la nostra Constitució.

Us presenten un formulari de reclamació de les retribucions corresponents deixades d’abonar pel fet de l’aplicació retroactiva de dita llei. Com podreu veure conté l’argumentació jurídica corresponent. És qüestió d’omplir-lo i entrar-lo per registre. Qualsevol dubte no dubteu en posar-vos en contacte.

Anuncis
About AILMED (445 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

1 Comment on Formulari de reclamació de les retribucions corresponents deixades d’abonar per motiu de baixa mèdica

 1. Però en mans de qui estem!!!???
  Gràcies a l’associació, que estem en bones mans, que mira per tots nosaltres!!

  Però quina mena de persones estan al capdavant del departament? I no parlo només dels tècnics, també parlo dels polítics…Com de malament es poden fer les coses?
  Que no tenen mida? I vergonya? No deixen d’apretar econòmicament a les famílies dels funcionaris… i ara carreguen amb els que no estan bé de salut…. : IMPRESENTABLE!

  Abandonat, i família.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: