Última hora

La discapacitat en ple es mobilitza!

El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (del qual forma part la Confederació ECOM Catalunya), juntament amb Ammfeina i Actas, convoquen per aquest diumenge, 20 de maig, un acte unitari del sector de la discapacitat per defensar el dret al treball de les persones amb discapacitat, un dret que està sent amenaçat pel Govern estatal i pel seu anunci de reducció en un 56% la partida destinada a les polítiques actives d’ocupació a Catalunya aquest 2012.

L’objectiu d’aquest acte és pressionar el Govern estatal i fer-lo rectificar. Per això és important que des de Catalunya sumem tots els esforços possibles, entitats, treballadors, familiars, representats d’entitats socials, institucions…

Diverses autoritats com el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, han confirmat la seva presència a l’acte.

Creiem que és important que ens sumem a aquest acte el màxim de persones i que fem pinya amb tot el col·lectiu de la discapacitat de Catalunya.

L’acte està previst com una acció lúdica-reivindicativa en què hi haurà concerts, activitats lúdiques, castellers, cercaviles i on es durà a terme la lectura d’un manifest conjunt de totes les entitats convocants.

El dret al treball de les persones amb discapacitat és un dret bàsic per avançar cap a la inclusió social i la igualtat d’oportunitats d’aquest col·lectiu. No podem permetre fer cap pas enrere en els drets adquirits.

Comptem amb la vostra presència i suport en la difusió de l’acte d’aquest diumenge.

Aprofitem també per agrair-vos la vostra assistència a l’acte del passat dia 8 de maig a la Casa del Mar i demanar-vos continuïtat en aquest suport que ens esteu donant i que tanta falta ens fa per defensar la continuïtat de les entitats i els serveis orientats al benestar de les persones amb discapacitat física.

Diumenge, omplim l’Arc de Triomf!

DEFENSEM EL DRET AL TREBALL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

Data: 20 de maig de 2012

Hora: 11.00 a 13.30 hores

Lloc: Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf), de Barcelona.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: