Última hora

Reunió amb la regidora Sra. Pilar Díaz, del grup PSC-PSOE, a l’Ajuntament de Barcelona.

Tal i com us explicàvem a un post anterior es pot treballar amb una incapacitat permanent absoluta, encara que algú us pugui dir que no pot ser. Us vam posar un molt bon exemple, el de la regidora Pilar Díaz, del grup dels socialistes a la capital catalana, amb una situació d’incapacitat permanent absoluta pel 78% de discapacitat física i mobilitat reduïda i que es desplaça amb cadira de rodes.

La Sra. Díaz va prendre recentment possessió de l’acta de regidora i ens ha rebut a les dependències de l’Ajuntament de Barcelona.

En el matí d’ahir (24-05-12), l’Associació per a la Integració Laboral dels Mossos d’Esquadra, representada per Miquel Àngel Reguero, vocal de comunicació, ha assistit a una reunió promoguda i protagonitzada pel company de la policia local de Figueres i afiliat a AIL-MED, Jordi Morales, amb la regidora Pilar Díaz, per part de l’Ajuntament de Barcelona i de part del grup dels socialistes.

El company Jordi Morales, va entrar a formar part, fa ja uns anys, d’aquest grup de persones que tants i tants problemes venim tenint els darrers anys: els professionals de la seguretat pública que causen una discapacitat i es veuen separats del món laboral per la seva administració de referència.

En Jordi va concertar aquesta reunió amb la regidora amb la intenció de transmetre-li la seva particular problemàtica amb l’ajuntament de Figueres. Ha trobat l’especial sintonia de la regidora per la seva especial condició. A més la regidora, que compatibilitza la regidoria amb mantenir-se dins el món associatiu (és presidenta de l’Associació d’Amputats Sant Jordi i directiva de la confederació estatal de persones amb discapacitat), ha adreçat alguns consells al company Jordi.

Des de la nostra Associació, com ja podíeu imaginar, no hem deixat passar l’oportunitat d’intentar inocular la nostra visió de com la problemàtica de les incapacitats en el món dels treballadors de la seguretat pública i les emergències pot ser resolta en positiu. Molts ja coneixeu que la situació de la Guàrdia Urbana de Barcelona, en aquest sentit, no és gens envejable: una discapacitat suposa la separació definitiva del Cos.

La regidora s’ha mostrat especialment receptiva als postulats d’AIL-MED pel que fa a la recolocació dels treballadors públics a les funcions adeqüades a les seves capacitats. És important, ja que el posicionament del seu grup en totes les legislatures anteriors a aquesta actual on són oposició, havía estat obviar una millora. Millora que, d’altra banda, suposaria donar compliment a la normativa estatal i europea que és d’obligat compliment. Recordeu el Conveni de l’ONU i la pròpia llei de la Seguretat Social?

En definitiva, un dia intens com podeu veure per la publicació d’aquest post i d’altres que en breu tindreu.

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: