Última hora

Reunió al Departament de la Presidència

Per tal de continuar amb la sèrie de reunions importants que aquesta Associació està duent a terme darrerament, es va realitzar la petició d’entrevista amb el Molt Hble. President de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Artur Mas, demanada per Àngel Gómez-Quintero, president de la nostra Associació.

Se’ns va anunciar que el Sr. Mas no ens podria atendre a causa de la seva compromesa agenda en aquestes setmanes, per aquest motiu va ser el Sr. Joan Vidal de Ciurana, cap de l’Oficina del President, qui ens va rebre ahir 5 de juny, a les 12:00h al Palau de la Generalitat. Juntament amb el president de la nostra Associació va assistir també Evaristo Camacho i Jaume Navarro Mena, president de l’Associació per la integració laboral dels Bombers amb discapacitat,  per tal de fer-li arribar al Molt Hble. President, les nostres consideracions.

La reunió, que va estar a prop d’hora i mitja, va estar plena de continguts que es van tractar amb bastant profunditat i amb prou documentació. Les qüestions cabdals respecte a la nostra associació, a més d’altres temes, van girar en torn als assumptes ja tractats al Parlament de Catalunya  amb el Sr. Lluís Guinó i Subirós, portaveu de CiU en la Comissió d’Interior i posteriorment amb el Conseller d’Interior, Sr. Felip Puig i Godes, que us vam exposar en un anterior post.

Recordeu que es va parlar d’adaptar la normativa actual, i concretament el Decret de segona activitat, a la Convenció de l’ONU del Drets de les Persones amb Discapacitat, amb la derogació de forma fulminant de l’article 24 del Decret de segona activitat, inaplicable i que no s’ha aplicat mai. També que des de fa més d’un any no s’estan incorporant a llocs de tècnic de suport a cap company amb incapacitat permanent total en aplicació del Decret de segona activitat, la qual cosa és totalment contrària a una de les sentències que s’han guanyat.

Per part de Jaume Navarro Mena, president de l’Associació per la integració laboral dels Bombers amb discapacitat, va aportar a la reunió la seva particular problemàtica.

Continuarem informant de properes reunions i lluitant pels drets de persones discapacitades.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: