Última hora

Entrega dintre de termini dels parts mèdics de baixa, confirmació i alta

Com sabeu el treballador té l’obligació de lliurar a l’empresa una còpia dels parts mèdics de baixa i de confirmació en el termini de 3 dies des de la seva expedició (RD 575/1997 art.2; OM 19-6-1997 art.2, 3 y 4). Al seu torn, l’empresa remetrà la còpia, una vegada emplenada, signada i segellada, a l’Entitat gestora o a la Mútua, si escau, en el termini de 5 dies explicats a partir del dia de la seva recepció.

Quant al part d’alta dues còpies seran lliurades pel facultatiu al treballador, el qual conservarà una còpia per a ell mateix i remetrà l’altra a l’empresa en el termini de les 24 hores següents.

Doncs bé, una normativa coneguda per tots i tanmateix s’estan donant problemes a molts companys per no respectar els terminis, ja que ens ha arribat que s’estan obrint expedients amb les corresponents sancions per no complir aquest tràmits. Sigueu curosos amb aquest tema. Si a l’hora de fer el tràmit d’entregar els parts de baixa, confirmació o d’alta heu tingut algun problema i teniu dubtes doncs entregueu-los a partir d’ara per registre i amb segell! I s’ha acabat el problema!

About AILMED (540 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: