Última hora

Hi haurà properes incorporacions dels companys que van demanar les places de tècnics de suport no policial

Volem comunicar amb caràcter d’urgència que fa només unes hores, el president de l’associació Ail-Med ha rebut una important trucada telefònica de la Subdirecció general de recursos humans de la Direcció general de Policia. Amb aquesta trucada se’ns ha volgut manifestar la preocupació per la situació en que es troben alguns mossos d’esquadra amb discapacitat pendents d’incorporar-se a places sol·licitades a l’empara del Decret de segona activitat, ens han transmès els esforços que s’han fet per desbloquejar aquest tema i que després de reunions intenses aquest dies ens poden dir que:

HI HAURÀ PROPERES INCORPORACIONS DELS COMPANYS QUE VAN DEMANAR LES PLACES DE TÈCNICS DE SUPORT L’ANY 2011 I SEGUIDAMENT ELS QUE HO VAN FER EL 2012.

La comunicació, telefònica com dèiem, posa com a data d’inici per a aquest procés el dia 1 de setembre. Així durant els quinze dies següents es procedirà amb més incorporacions, potser amb algunes pot haver-hi alguna demora per problemes amb la plaça, però de solució ràpida. Amb això es posarà fi a retards de fins a més d’un any i mig.

Volem manifestar, que considerem que la trucada rebuda es un compromís important per part de la Subdirecció i una bona notícia per a tots. Creiem que per fi arribarem a bon port amb la solució per a un greu problema que afecta a persones amb una discapacitat, tanmateix no entenem perquè pel fet de ser una persona discapacitada en el cos de mossos ha de ser motiu per ser donat de costat i rebre un tracte tan denigrant, entre tots hem que procurar que aquestes situacions tan desagradables no tornin a passar.

Com alguns ja sabeu el dia 19 de juliol vàrem assistir a una reunió de la comissió de segona activitat. Vàrem assistir tres companys de l’Associació convidats per tres Sindicats: el CAT, el SPC i el SME-CCOO, però també volem destacar la intervenció del SAP-UGT en relació  amb el companys que estan pendents d’incorporació des de l’abril de 2011. A tots els agraïm el suport.

És la primera vegada des de la seva creació que aquesta Associació assisteix a una reunió com assessors d’uns sindicats, ja que heu de tenir present que som independents i que a la nostra associació hi ha companys de tots els sindicats i partits, tanmateix la situació era molt greu i creiem que requeria de la nostra presència ja que portem des del 2007 batallant per la integració laboral de mossos amb discapacitat, i potser a aquestes alçades tot just sembla que tornem a començar.

En la reunió de la mesa es van dir coses molt dures sobre la realitat que estan vivint alguns companys amb una discapacitat que esperen treballar. Ens recordava els temps de la nostra primera lluita en el que quasi cada setmana estàvem en reunions al Parlament, amb entitats i associacions, sindicats, etc.

La majoria d’aquests companys amb una incapacitat permanent per part de l’INSS la tenen pel fet de ser mossos d’esquadra, és a dir, en relació a la feina i les seves funcions ja que si fóssim d’un cos general de l’Administració la majoria no tindrien cap incapacitat en poder seguir desenvolupant les mateixes funcions. Aquesta qüestió és molt important que es tingui en compte ja que és un plus afegit de la nostra exigent professió, el mateix que els passa als membres del cos de bombers.

Alguns d’aquests companys que esperen poder treballar viuen verdaderament en una situació caòtica i desesperada, tant a nivell econòmic com psicològic, així com a nivell moral i d’autoestima. Esperen un reconeixement d’un cos que et treu molt però que després no et dóna, que no et protegeix sinó que t’abandona i et deixa al voral. Això ha de canviar.

Ens consta, per tant, que després d’aquesta reunió a la comissió de segona activitat s’han fet diferents esforços per tal de solucionar el tema dels companys i poder-los integrar el més ràpidament possible. En aquests casos la capacitat d’empatia és molt important, pensa que demà pots ser tu.

About AILMED (542 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

10 Comments on Hi haurà properes incorporacions dels companys que van demanar les places de tècnics de suport no policial

 1. Per fi demà començo a treballar. Ens costarà molt de recuperar-nos però ens en sortirem.
  Agraïr de tot cor un cop més a tots aquelles persones que han estat del nostre costat vagi
  una forta abraçada per tots ells.

  M'agrada

  • Miquel Ramon i Viñas // 22 de gener de 2013 a les 9:05 // Respon

   Hola,

   Jo no he estat reincorporat. No sé si soc l’únic que no está treballant. Sabeu s hi ha algú altre que no s’ha reincorporat?i

   M'agrada

 2. Jordi Valls i Tort // 31 d'Agost de 2012 a les 11:25 // Respon

  Jordi Valls.
  Estem a dia 31 i encara no he rebut cap trucada, la situació es del tot insostenible, no puc comprar els llibres per que els meus fills vagin a l’escola, i l’angoixa es insportable, espero que en el transcurs del dia d’avui es solucioni, sino hauré de pendre una dessició dràstica.

  M'agrada

 3. Companys ahir em van trucar i tinc la reunió el dimarts 4 per realitzar la signatura y l’etrevista, i així poder començar a treballar, tinc que donar les grácies a tots per el recolzament, només puc dir GRÁCIES!!!!!!!!!!!

  M'agrada

 4. Jordi Valls i Tort // 7 d'Agost de 2012 a les 11:27 // Respon

  JORDI VALLS.

  Be, he rebut una trucada, dient-me que començo en el transcurs del més de septembre. Ha estat una salvació in extremis, donat que la situació econòmica ja es caòtica.
  Una altra vegada gracies, a les persones que ens estan ajudant, refer les nostres vides i a que els nostres fills no passin necessitats.

  M'agrada

 5. Companys, sembla ser que finalment s’enrecorde’n de nosaltres, que no és ni més ni menys que els que ens mereixem, i les incorporacions es faràn efectives a partir del setembre. en el meu cas , m’han dit que serà més o menys a mitjans ja que soc dels de 2012.
  Agrair a l’associació la seva empenta, tracte, interès i paciencia que han tingut amb tots nosaltres,especialment a l’Angel Quintero i Miquel Angel Reguero.pel que fa a la meva persona, sense treure mèrit a tots els que han fet possible aquesta fita, i ha tots els companys en actiu que han fet disfussió d’aquesta situació.

  M'agrada

 6. Miquel Ramon i Viñas // 1 d'Agost de 2012 a les 21:36 // Respon

  Hola,

  He de fer un aclariment. Es veu que finalment jo no seré d’aquests companys als que es refereix aquesta notícia. Sembla ser que, el fet que el meu cas estigui al TSJ, té un tractament diferent. De tota manera, el procés està engegat i confio en poder-me reincoporar aviat. De totes formes FELICITATS ALS QUE US AFECTA POSITIVAMENT.

  M'agrada

 7. Miquel Ramon i Viñas // 29 de Juliol de 2012 a les 13:52 // Respon

  Hola a tots. Crec que això va en serio i que no es tracta de cap engany, sobretot per la manera en que està evolucionant aquest procés.

  Jo vull manifestar la meva gratitut molt especial a l’Angel, perquè ha estat ell qui m’ha hagut d’aguantar tots aquests mesos, i a tots els membres de l’associació, per la feina incansable que han estat realitzant tant de temps. Ja voldrien moltes institucions i empreses tenir persones amb l’empempta i perseverància d’aquests senyors. Felicitats!!!

  M'agrada

 8. Jordi Valls i Tort // 27 de Juliol de 2012 a les 10:38 // Respon

  JORDI VALLS—–MOLT BONES NOTICIES PER A MI I A LA RESTA DELS COMPANYS QUE MALAURADAMENT FORMEM PART D’AQUESTA LLISTA . ESPEREM QUE S’ACABIN LES PROMESES I QUE AIXÒ ES FACI REALITAT.
  uNA MOLT FORTA ABRAÇADA PER LA GENT QUE CREU EN NOSALTRES I ENS ESTAN AJUDANT.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: