Última hora

Després d’un any i mig

Els Mossos reincorporen a llocs de segona activitat a 14 agents amb discapacitat

BARCELONA, 6 Sep. (EUROPA PRESS) –

La Conselleria d’Interior de la Generalitat ha reincorporat a llocs de segona activitat a 14 agents dels Mossos d’Esquadra amb discapacitat després d’un any i mig sense reubicar a ningú.

Segons ha explicat a Europa Press aquest dijous el president de l’Associació per a la Integració Laboral-Mossos d’Esquadra amb Discapacitats (Ail-Med), Àngel Gómez-Quintero, deu dels agents que han demanat treballar a places de tècnics de suport han signat resolucions d’incorporació per començar entre aquest dimarts i el 15 de setembre.

Està previst que la resta –quatre mossos que han demanat la reubicació a començament d’aquest any– tornin al Cos durant octubre, per la qual cosa tots ells estan “més tranquils” perquè, a més, podran pagar els seus deutes, ha indicat Gómez-Quintero.

Sobre aquests quatre casos, fonts de la Direcció General de la policia catalana han explicat a Europa Press que encara estan ultimant el tipus de treball i la plaça que ocuparan.

Malgrat la notícia, Ail-Med ha demanat que aquesta situació no es repeteixi en el futur, ja que la invalidesa “és com una roda” i sempre hi ha un degoteig d’agents discapacitats que, segons la llei, ha d’assumir la policia catalana en llocs de segona activitat.

Després d’estudiar cas per cas, la Direcció de Mossos ha executat el compromís que va adquirir amb l’associació el juliol, de manera que Ail- Med fa una valoració positiva que hagin donat una sortida a la situació que, segons diuen, era desesperada per a alguns d’ells.

Des de la Direcció General de la policia catalana han apuntat que s’ha complert “escrupolosament” el calendari dels acords que van subscriure amb els afectats.

També han manifestat que la incorporació d’agents en llocs de segona activitat “no és excepcional”, perquè una mitjana de 25 persones ja s’havien acollit a aquesta sortida laboral, per la qual cosa a partir d’ara se seguirà el mateix procediment.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: