Última hora

Reunió al Departament de la Presidència informant de com va tot

Com ja sabeu, companys amb una discapacitat s’estan incorporant des del mes de setembre després d’esperar a casa un any aproximadament sense treball. Al respecte, aquesta Associació va realitzar multitud de reunions al més alt nivell, sempre explicant el mateix de forma reiterada, fins que al final el passat juny vàrem haver de recórrer al President, ja que les tensions creixien fins a nivells preocupants. Amb tot, finalment els companys es van començar a incorporar, però queda molt per fer en la lluita pels nostres drets, les coses no estan prou bé dins del cos de mossos.

Tal com va ser al juny hem tornat a tenir una reunió el Sr. Joan Vidal de Ciurana, cap de l’Oficina del President, al Palau de la Generalitat per tal de fer arribar, mesos després, les nostres consideracions. Sobretot, a part d’altres temes, vàrem transmetre el nostre agraïment per la seva tasca i també que fes arribar el nostre agraïment al President Artur Mas per la seva intervenció en relació a la incorporació dels companys. A part es va informar de com estava anant tot el procés i els diferents problemes que es troben el companys en el seu lloc de treball a tots els nivells.

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: