Última hora

Reunió amb el Comissari Cap del Cos de Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero

IMG_2996

Avui el Comissari Cap del Cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ens ha rebut al seu despatx al complex central de Sabadell. Estem profundament agraïts que ens hagi pogut fer un lloc en la seva agenda.

La reunió amb el Comissari Trapero ha estat marcada des del principi pel seu gran interès per conèixer a fons la nostra problemàtica. La sensació que ens ha transmès no ha estat la d’una reunió de pur tràmit, sinó la de voler evitar els prejudicis i voler escoltar molt activament com veiem nosaltres la realitat del que està passant, la de voler estar informat a fons des dels diferents punts de vista sobre la nostra problemàtica.

Una problemàtica com la nostra, amb la desgràcia de patir una discapacitat, posa els sentiments a flor de pell en parlar de la indignació que sentim davant de certs temes. Davant d’això, el nostre comissari ha escoltat amb paciència i serenitat moltes opinions i ha pres bona nota de totes elles.

Amb tot plegat, l’interès per saber les coses que passen en el cos de primera mà i el tarannà com a persona sabent escoltar sense prejudicis i amb empatia, el nostre Comissari en Cap Josep Lluís Trapero no ens pot haver deixat una impressió més positiva.

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: