Última hora

Assemblea general d’AILMED

ComunicatsAhir dissabte 14 de desembre va tenir lloc la darrera assemblea general de la nostra associació al Col·legi d’Advocats de Barcelona. Des d’aquí volem agrair l’assistència de tots els companys i, donat que va durar més de dues hores i que es van tocar molts temes, l’atenció, la paciència i l’interès que van tenir fins al final. Esmentar i agrair també l’assistència dels Bombers de la Generalitat i l’associació germana AILBOD i de membres de Policies Locals que crearan en breu una altra associació, tots units i coordinats en la defensa dels nostres drets.

Creiem que els objectius perseguits amb l’assemblea s’han acomplert, ja que els afiliats van prendre consciència de la situació que estem patint en els cossos de mossos d’esquadra, bombers i policies locals les persones amb discapacitat i, en conseqüència, es van prendre decisions importants de suport del col·lectiu que permetran planificar futures accions de l’associació a tots nivells.

Finalment volem agrair l’alt nivell de participació i de debat entre diferents punts de vista, així com el tarannà democràtic. Gràcies pel vostre suport!

assemblea 14-12-13

About AILMED (444 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: