Última hora

Per una segona activitat digne també pels mossos discapacitats

samarreta

Ahir el nostre President Artur Mas deia: “Si en la vida lluites, pots guanyar o perdre. Però el que és segur és que si no lluites ja has perdut. I sovint amb poca dignitat”.

Doncs bé, ens apliquen el conte com a associació de mossos amb discapacitat que lluita pels seus drets com a persones discapacitades per ser integrats en una situació de segona activitat digne al Cos de Mossos d’Esquadra, respectant el principi d’igualtat i no discriminació amb la resta de companys.

About AILMED (444 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

3 Comments on Per una segona activitat digne també pels mossos discapacitats

 1. a tu et retallo, jo em forro // 15 Agost, 2014 a les 21:12 // Resposta

  Mentre alguns polítics tenen milions a paraisos fiscals, jubilacions de luxe, alguns tenen diversos càrrecs, col·locant-se a la privada, un munt de privilegis, alts càrrecs amb sous d’escàndol i dietes, targetes, mòbils, cotxes oficials… resulta que hem de retallar diners de salaris de persones discapacitades retallant-los la jornada. Em solidaritzo amb vosaltres, teniu tota la raó de món. No tenen vergonya, ni ètica, ni moral aquests de CiU. Aquest és el país independent que volen? Per aplastar el més dèbil i seguir forrant-se i col·locant als seus? Doncs vaja merda de país que ens espera! Vagint-se a pastar hipòcrites!

  M'agrada

 2. Es indigne k algu k es diu Generalitat de Catalunya faci això! I k es mantinguin alts càrrecs k fomentin això, retallar teball i sou a persones k han patit un revés a la vida i k en molts casos la feina actua de teràpia es vergonyós! Si aquesta es la Catalunya independent de CiU…ho porten malament.
  Resulta k tota la casta politica ha callat durant anys les trapelleries mafioses d una família i ara sembla k hem de retallar a aquesta gent malalta a tota costa, per k no eren tant valents aleshores senyors pokitics?
  I per últim dir vos a vosaltres pobres discapacitats, k si tinguessiu uns repressentants sindicals una mica preperats això no us pasaria!, en fi que tingueu molta sort k raó no us falta! Salut

  M'agrada

 3. Hector Castan // 19 Agost, 2014 a les 19:10 // Resposta

  Estic molt indignat amb el que estem vivint. Com diuen molts companys hi ha molts alts càrrecs amb sous astronòmics sense comptar dietes i mil privilegis més, a més molts no tenen un sol càrrec sinó tenen 2, 3 4 o els que siguin. En qualsevol càrrec que ostenten cobren molt més del que cobren el 90% dels funcionaris de la Generalitat. Malauradament TOTS tenim la nostra història i el que ha passat i està passant només ho sap el que ho viu. El que més m’indigna és que les persones que estem patint aquesta situació, per a la Generalitat, fins i tot per alguns companys som uns privilegiats. Que privilegiats que som amb el que hem passat, el que estem passant i el que ens queda per passar, a sobre hem d’aguantar els atacs de la Generalitat, per la qual hem donat tant. Només per acabar he de trencar una llança per molts companys que sense estar en la nostra situació la comprenen i ens donen suport quan ells també pateixen lo seu, GRÀCIES. Agrair a tots els membres de l’associació el gran treball que realitzen per tot el col · lectiu.
  Salutacions a tots.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: