Última hora

Reunió amb el Sr. Luis Cayo Pérez Bueno, President del Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)

Avui hem tingut l’honor que s’hagi reunit amb nosaltres el Sr. Luis Cayo Pérez Bueno, President del Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI), a l’edifici de l’ONCE a l’avinguda del Paral·lel de Barcelona, i estem molt agraïts de que s’hagi desplaçat a Barcelona.

A la reunió han assistit representants de les nostres 3 associacions germanes per la integració laboral de Mossos d’Esquadra amb discapacitat (Àngel Gómez-Quintero, Domenec Puig, Miquel Àngel Reguero i Evaristo Camacho), de Bombers de la Generalitat de Catalunya amb discapacitat (Pere Herbas) i de Policies Locals amb discapacitat (Viçens Flores).

Desprès d’una llarga reunió hi ha hagut molt bona sintonia i han quedat clares i s’han entès perfectament les situacions de discriminació i vulneració del principi d’igualtat que han patit i pateixen persones dels nostres col·lectius per raó de discapacitat. Per tant, a partir d’aquí s’ha arribat a l’acord de que la col·laboració del CERMI i les nostres associacions serà estreta i a tots nivells, emprenent immediatament les accions jurídiques i polítiques al respecte que es considerin convenients. Per nosaltres el resultat d’aquesta reunió no ha pogut ser més positiu.

El CERMI articula i vertebra al moviment social de la discapacitat a tota Espanya, convertint-se en interlocutor i referent del sector. Destaca la seva participació activa, representant a Espanya, en el Fòrum Europeu de Persones amb Discapacitat, així com la seva labor en el si del Consell d’Europa i de l’activitat de l’ONU, tenint designada oficialment la funció com a organisme independent de seguiment per promoure, protegir i supervisar a Espanya la Convenció de l’ONU sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

1 Comment on Reunió amb el Sr. Luis Cayo Pérez Bueno, President del Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)

  1. Estic contenta q per fi algú amb “poder” ens faci cas. A veure si les injustícies es comencen a esvaiir i els “problemes” q ens posen per ser diferents s acaben. Felicitats!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: