Última hora

AILBOD és convidada a l’assemblea general d’AILMED

Èxit de l’assemblea general d’AILMED!. Companys, tots sabeu que som una associació de bombers tant amb discapacitats com sense. El nostre suport ha estat durant anys als companys de mossos i últimament ens sentim compromesos amb la associació dels policies locals de Catalunya.

El dissabte passat dia 18 d’abril varen ser invitats pels companys d’Ailmed conjuntament amb la associació de policies locals i sindicats de bombers i mossos.
Gratament la sala va quedar petita i cal dir que ens vam sentir tots a una.

Veien que totes les problemàtiques tenen el mateix origen i son quasi calcades tant en un cos professional com en d’altres.
Aleshores es obvi pensar, que no tot l’inici de la nostra problemàtica com a discapacitats que som obeeix a una mala gestió política.
Si tenim en compte que cada poc temps la direcció política canvia, hem de recaure en que alguns dels tècnics continuen al capdavant dels càrrecs de direcció.
Sigui com sigui, algú no es coneixedor del que significa una discapacitat sobrevinguda i no aplica lleis de rang superior, tant del Estat espanyol com de la Comunitat Europea.
No serà per que aquestes dues associacions i els seus respectius representants no hagin estat insistents i precisos…
Les innumerables reunions no ens han servit per canviar les situacions actuals i passades; ni les persones que haurien pogut canviar-les tampoc ho han permès…
Valorem molt positivament la derogació del article del seu decret, però ens centrem en que cap bomber, mosso o policia sigui un problema, sinó una solució per la Administració. Una solució de aportarà professionals qualificats a feines adients a pesar de la discapacitat.

About AILBOD (76 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Bombers de la Generalitat amb Discapacitats (AILBOD), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels bombers que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: