Última hora

Compareixença a la Comissió d’Interior del Parlament de Catalunya

El proper 28 de maig a les 12 hores, compareixerà el president de la nostra associació, Àngel Gómez-Quintero, a la Comissió d’Interior del Parlament de Catalunya, per informar sobre la situació de les persones amb discapacitat del Cos de Mossos d’Esquadra amb relació als drets humans.

Compareixença

El nostre president vindrà acompanyat pel Sr. Luis Cayo Pérez Bueno, President del Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI), organisme oficial a Espanya de seguiment per promoure, protegir i supervisar la Convenció de l’ONU sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. També pel senyor Antonio Guillén, President del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), i amb el senyor Enric Botí, Secretari General del COCARMI i President del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.

També dirà unes paraules Evaristo Camacho com a afectat i membre de la nostra associació. Podeu seguir en directe la compareixença a través de Canal Parlament.

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

1 Comment on Compareixença a la Comissió d’Interior del Parlament de Catalunya

  1. Molta sort i sabiesa. Espero q dins d algunes ments obsoletes i obtuses les vostres paraules entrin i facin com a mínim reflexionar a algú i empendre nous camins més actuals i intel.ligents.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: