Última hora

AILPOLD i AILMED al programa “La Rambla”

El proper dijous 28 de maig as partir de les 22.50 hores assitirem al programa de Barcelona TV ” La Rambla”. El nostre President, en Vicenç Flores,  exposarà la situació actual de les Policies Locals a Catalunya i el perquè de la nostre constitució i lluita envers la discriminació que patim pel reconeixement d’una incapacitat. I la diferècnia existent entre cossos de la mateixa CCAA.

Aprofitarem la coincidència amb la compareixença a la Comissió d’Interior del Parlament de Catalunya del President, de l’Àngel Gómez Quintero, President de l’AILMED perquè assisteixi tambè i expliqui el perquè de la seva intervenció conjunta amb el sr. Luis Cayo Pérez Bueno, President del Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI), organisme oficial a Espanya de seguiment per promoure, protegir i supervisar la Convenció de l’ONU sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat entre d’altres.

Comptem amb la vostre participació al programa i que preneu consciència de la gravetat de la nostre situació.

Anuncis
About AILPOLD (73 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Policia Local amb Discapacitats (AILPOLD), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels policies locals que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: