Última hora

Presentació a la mesa del Parlament de la proposició de llei de regulació de la segona activitat

Tots el partits amb representació al Parlament de Catalunya presenten a la mesa del Parlament la proposició de llei de regulació de la segona activitat d’aplicació als cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, al de Mossos d’Esquadra i al de les Policies Locals.

Com recordareu, arran de la predisposició de tots el grups parlamentaris a la Comissió d’Interior el 28 de maig per legislar i solucionar la situació de discriminació de persones amb discapacitat en els nostres cossos, se’ns va demanar una proposta. El text d’aquesta proposta, consistent en una proposició de Llei de segona activitat, per Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i Policies Locals, es va presentar i entregar a tots els grups parlamentaris durant els dies 17 i 18 de juny, tots van donat recolzament i alguns van manifestat la intenció de fer entrar el text al registre del Parlament.

Doncs bé, finalment han estat tots els partits els que han presentat el text, que en principi s’anava a entrar com a proposició de llei amb lectura única però, finalment, per manca de temps i donat que hi ha coses a modificar, es tramitarà com a procediment ordinari.

Agraïm profundament el consens i el suport demostrat per tots els partits. Ara toca treballar perquè la llei surti endavant.

Proposició de Llei de segona activitat

About AILMED (546 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: