Última hora

Proposta de resolució sobre el tracte als membres del Cos de Mossos d’Esquadra amb discapacitat derivat de la regulació de la situació administrativa de segona activitat

El Grup Parlamentari Socialista va presentar a la mesa del Parlament de Catalunya una proposta de resolució que, ja acabat el període de presentació d’esmenes, serà substanciada davant la Comissió d’Interior.

Aquesta proposta de resolució tracta de la segona activitat als cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, al de Mossos d’Esquadra i al de les Policies Locals. Proposa solucions envers la regulació actual per tal d’evitar certes disfuncions i discriminacions per raó de discapacitat, donat que és obligat actualitzar i adequar tota la normativa a la Convenció de Nacions Unides sobre els drets de les persones amb discapacitat, així com a la regulació europea en la matèria.

Donem les gràcies al Grup Parlamentari Socialista per presentar aquesta proposta de resolució que ara podrà ser debatuda i votada en comissió d’Interior. També volem agrair a la resta de partits que no hagin presentat esmenes i els encoratgen a que el seu vot sigui afirmatiu a l’aprovació de la proposta.

Proposició resolució PSC 1er full

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: