Última hora

Compromís dels Grups Parlamentaris sobre la Proposició de llei de regulació de la segona activitat

El passat 13 de juliol tots el partits amb representació al Parlament de Catalunya van presentar a la mesa del Parlament la proposició de llei de regulació de la segona activitat d’aplicació als cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, al de Mossos d’Esquadra i al de les Policies Locals.

Doncs bé, en principi s’anava a entrar com a proposició de llei amb lectura única però, finalment, per manca de temps i donat que hi ha coses a modificar, el tràmit seria com a procediment ordinari. Donat que és quasi segur que es convocaran eleccions al Parlament de Catalunya el 27 de setembre d’enguany, això provocaria que la Proposició de llei decaigués. Tenint en compte això, tots els grups parlamentaris han firmat un document amb el que es comprometen a tornar a presentar-la a l’inici de la propera legislatura, per tal que sigui tramitada amb normalitat.

Així doncs, agraïm el consens i el suport de tots els partits que amb aquest compromís demostren tenir clar l’objectiu de solucionar la situació de discriminació de persones amb discapacitat en els nostres cossos.

Compromís 2a activitat

About AILMED (546 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: