Última hora

Propostes del COCARMI pels programes electorals per les eleccions al Parlament de Catalunya

El COCARMI ha enviat a les diferents formacions polítiques que concorren a les eleccions del Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre un document amb una cinquantena de propostes sobre inclusió de les persones amb discapacitat per tal que les tinguin en compte i incorporin als seus programes electorals.

Juntament amb propostes de caràcter general i sectorial, com ara la inclusió a les llistes de persones amb discapacitat o la realització de campanyes de sensibilització, el document inclou propostes sobre educació, sanitat, inserció laboral, accessibilitat a la universitat, protecció social, oci, cultura i joventut, entre altres camps.

Document marc eleccions Parlament Catalunya 2015

Volem destacar 3 coses d’aquest document:

1.-Que a les llistes al Parlament de Catalunya hi participin candidats i candidates persones amb una discapacitat, a part de la seva professió, cosa que fins el moment no és així.

2.- Que el Parlament aprovi urgentment una Llei contra les discriminacions per raó de discapacitat, és a dir, aplicació de la convenció de l’ONU dels drets de les persones amb discapacitat.

3.- I per últim, allò a que es van comprometre els partits, a fer una Llei de segona activitat en relació als mossos, bombers i policies locals per resoldre la situació de discriminació que pateixen les persones amb discapacitat d’aquests cossos.

Fem nostre el contingut de totes les propostes del COCARMI i agraïm el seu suport.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: