Última hora

Reunió al Parlament de Catalunya

Aquest matí les nostres associacions han tingut reunió al Parlament de Catalunya amb la formació política Junts pel Sí. Recordem que el passat 13 de juliol tots el partits amb representació al Parlament de Catalunya van presentar a la mesa del Parlament la proposició de llei de regulació de la segona activitat d’aplicació als cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, al de Mossos d’Esquadra i al de les Policies Locals.

Donat que es van convocar eleccions al Parlament de Catalunya el 27 de setembre d’enguany, la proposició de llei va decaure. Tenint en compte això, tots els grups parlamentaris van firmar un document amb el que es comprometien a tornar a presentar-la a l’inici de la propera legislatura, per tal que sigui tramitada amb normalitat.

Així doncs, la reunió d’avui ha estat centrada en aquest compromís i alhora en repassar amb detall tot el que ha anat passant des del juliol fins ara.

L’objectiu no és altre que solucionar la situació de discriminació de persones amb discapacitat en els nostres cossos. Us anirem informant.

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: