Última hora

El Govern envia la proposició de llei de segona activitat a la Comissió Jurídica Assessora

El conseller d'Interior respon a la Comissió d'Interior sobre la proposició de llei de segona activitat

El dia 11 de febrer les nostres Associacions van poder assistir a la Sessió informativa de la Comissió d’Interior que es va celebrar al Parlament de Catalunya. En aquesta Comissió va comparèixer l’actual conseller d’Interior informant sobre els objectius i les actuacions del Departament d’Interior.

A llarg de les intervencions diversos grups parlamentaris van demanar respectar sense més demora el compromís que tots els grups parlamentaris van assolir respecte a tirar endavant la proposició de llei de regulació de la segona activitat d’aplicació als cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, al de Mossos d’Esquadra i al de les Policies Locals, un text que el 13 de juliol de 2015 tots el partits amb representació al Parlament de Catalunya van presentar a la mesa del Parlament.

Donat que es van convocar eleccions al Parlament de Catalunya el 27 de setembre, es va tenir en compte que la Proposició de llei decauria i tots els grups parlamentaris van firmar un document amb el que es comprometien a tornar a presentar-la a l’inici de la propera legislatura.

El conseller d’Interior va contestar que es respectarà el compromís, tot i que explica que el Govern ha enviat el text a la Comissió Jurídica Assessora per tal d’analitzar el contingut i obtenir un dictamen jurídic al més aviat possible.

Ja hem tingut algunes experiències amb a la Comissió Jurídica Assessora, estarem expectants i us informarem.

Anuncis
About AILMED (445 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: