Última hora

CCOO-GUB, SAPOL i UGT volen veu i vot a l’Ajuntament de Barcelona sobre integració de policies amb discapacitat

Demanen participació arran de la col·laboració directa que tenen els tres sindicats amb els representants d’AILPOLD

És inaudit el que està passant a l’Ajuntament de Barcelona, dirigit per la Sra. Ada Colau. Els sindicats representatius, CCOO-GUB, SAPOL i UGT, han hagut de sol·licitar formar part de la “Comissió tècnica d’estudi de les possibilitats de compatibilitzar la situació d’incapacitat permanent amb la de funcionari en actiu de les persones del cos de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona”. És incomprensible que s’exclogui d’aquesta comissió als que representen als treballadors afectats, que són persones amb discapacitat.

Volem agrair i posar com a exemple a seguir el compromís i la col·laboració directa dels sindicats CCOO-GUB, SAPOL i UGT amb els representants d’AILPOLD.

Aquí teniu la sol·licitud:

Els sindicats amb representació a la Taula de Seguiment del sector de GUB, sol·licitem formar part de la “Comissió tècnica d’estudi de les possibilitats de compatibilitzar la situació d’incapacitat permanent amb la de funcionari en actiu de les persones del cos de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona”, ja que afecta directament al col·lectiu de treballadors que representem.

Aquesta participació a la comissió ha estat demanada en totes les taules de seguiment de GUB, arran de la col·laboració directa que tenim els tres sindicats amb els representants d’AILPOLD, amb l’actual equip de govern de la ciutat i l’anterior.

Demanem una participació activa a la referida comissió amb VEU i VOT, ja que som nosaltres qui coneixem de primera mà la realitat de la Guàrdia Urbana de Barcelona i hem acompanyat directament als representants d’AILPOLD en les seves accions reivindicatives i davant la seva denúncia per discriminació davant la Convenció de l’ONU.

GUB sindicats

About AILPOLD (64 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Policia Local amb Discapacitats (AILPOLD), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels policies locals que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: