Última hora

El sindicat de mossos d’esquadra, USPAC, s’afegeix al Manifest conjunt de tots els Sindicats de Mossos d’Esquadra i Bombers i de les nostres Associacions pels drets dels discapacitats a una segona activitat digna

El sindicat USPAC ha volgut afegir-se i firmar aquest manifest

El 28 de gener de 2015 us vam presentar un Manifest conjunt de tots els Sindicats de Mossos d’Esquadra i Bombers i de les nostres Associacions per defensar els drets de bombers i mossos discapacitats a una segona activitat digna.

Us vam anunciar que per fi teníem un acord de mínims en relació al tema de la segona activitat i les incapacitats permanents amb les signatures de tots els Sindicats de Mossos d’Esquadra i de Bombers de la Generalitat així com de les nostres associacions de Mossos d’Esquadra i Bombers.

Per a nosaltres aquest acord va ser un pas endavant molt important, ja que la protecció dels drets dels companys en segona activitat, sigui quina sigui la causa per la que s’hagi arribat a aquesta situació, és cabdal doncs, no només representa un recolzament als companys que ja s’hi troben, sinó que dóna la confiança necessària i imprescindible als funcionaris d’aquests cossos que cada dia s’estan jugant la seva integritat física i psíquica a la seva feina.

Ara us anunciem la seva ampliació amb un altre sindicat representatiu del cos de mossos d’esquadra, USPAC, que ha volgut també firmar aquest manifest i afegir-se a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat en els nostres cossos. Des d’aquí agraïm el suport del sindicat USPAC.

MANIFEST USPAC

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: