Última hora

Uns mossos d’esquadra amb discapacitat van poder vestir uniforme en l’acte del Dia de les Esquadres per ser condecorats

Van ser autoritzats a poder recollir d’uniforme les seves respectives medalles

Uns mossos d’esquadra amb discapacitat van ser autoritzats a poder recollir d’uniforme les seves respectives medalles en l’acte central del Dia de les Esquadres. Aquests companys han volgut mantenir l’anonimat.

Sembla que això no sigui cap notícia rellevant, però és la primera vegada que s’autoritza que uns mossos d’esquadra amb discapacitat que estan ocupant places de tècnic de suport, per motiu de tenir reconeguda una incapacitat permanent total per part de l’INSS, puguin acudir d’uniforme a un acte.

Fins ara a aquestes persones, per motiu tenir un grau concret de discapacitat, se les prohibia vestir uniforme en qualsevol acte dient que no podien perquè “ja no eren mossos”. Ni per recollir una medalla per una actuació policial! Que no facin funcions policials perquè tenen una discapacitat no justifica tal deshonor ni que se les humiliï d’aquesta manera.

Altre any va haver un company en aquesta situació que es va sentir tan ofès per la prohibició que fins i tot va acudir a recollir una condecoració a aquest acte i va vestir uniforme sense que l’haguessin autoritzat.

Considerem un gest molt positiu que aquests companys hagin estat autoritzats a recollir les seves medalles vestits d’uniforme. És un fet que hauria de ser normal. Tanmateix és molt surrealista que no tinguin les seves credencials, com la té qualsevol company en segona activitat, perquè se les hagin retirat per motiu de la seva discapacitat. Pas a pas.

Anuncis
About AILMED (448 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

1 Comment on Uns mossos d’esquadra amb discapacitat van poder vestir uniforme en l’acte del Dia de les Esquadres per ser condecorats

  1. Ningu es pot imaginar el fart de plorar que es fa un, quan tres dies abans de l’Acte Oficial del “Dia de les Esquadres” es rep una trucada per part de funcionaris de la Generalitat que et manifesten que no se’t permet vestir l’uniforme per rebre la maxima condecoracio. Son coses que no costen diners… i decisions que no haurien de prendre persones de recursos humans, o altres departaments aliens al Cos de Mossos d’Esquadra.
    Per fi es van prerent decisions encertades, felicitats!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: