Última hora

Segona reunió al Parlament de Catalunya amb tots els grups parlamentaris per tirar endavant la llei de segona activitat

Tots els grups parlamentaris presentaran la proposició de llei de regulació de la segona activitat a la mesa del parlament per tramitar-la en ponència

Avui per segona vegada ens hem reunit al Parlament de Catalunya les 3 associacions de Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat de Catalunya i de les Policies Locals, i tots els grups parlamentaris.

Grup Parlamentari de Junts pel Sí: Il. Sr. Lluís Guinó i Subirós i Il·lma. Sra. Montserrat Fornells i Solé.

Grup parlamentari de Ciutadans: Il. Sr. Carlos Sánchez Martín i Il. Sr. Jean Castel Sucarrat.

Grup parlamentari Socialista: Il·lma. Sra. Eva Martínez Morales

Grup Parlamentari de Catalunya Sí que es Pot: Il·lma. Sra. Jéssica Albiach Satorres

Grup Parlamentari del Partit Popular de Catalunya: Il. Sr. Alberto Villagrasa Gil.

Grup Parlamentari de la Candidatura d’Unitat Popular – Crida Constituent: Il·lma. Sra. Mireia Vehí i Cantenys.

En aquesta reunió s’ha acordat que tots els grups parlamentaris presentaran la proposició de llei de regulació de la segona activitat d’aplicació als cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, al de Mossos d’Esquadra i al de les Policies Locals, a la mesa del parlament per tramitar-la en ponència.

Com ja us vam dir, una tramitació per ponència vol dir que es fa a través d’una comissió del Parlament en la qual hi pot comparèixer tota persona o entitat interessada en el tema. Ja us informarem més acuradament de com funciona el procediment .

També s’ha acordat que tots els grups parlamentaris presentaran una proposta de resolució per tal de que mentre es tramita la proposició de llei no hi hagi cap perjudici als funcionaris dels diferents cossos i no hi hagi cap company amb discapacitat que perdi la feina. Des de les 3 associacions els vam facilitar el text de la proposta de resolució, hem quedat que la revisaran i ens la reenviaran un cop s’hagi revisat i hagin acordat la redacció definitiva.

Tot això succeirà a partir del mes que ve. Continuarem treballant i informant.

A més, s’ha entregat en mà una extensa carta manifestant la nostra opinió en relació al tema del secret professional i les baixes mèdiques. Properament penjarem aquesta carta a la web. El president d’AILMED ja va manifestar algunes opinions al respecte als Matins de Tv3 el dia 15 d’abril.

Com a introducció a dita carta us posem un article aparegut al Periódico, titulat Els Mossos se sumen a la petició que els metges avisin de les baixes laborals de risc”, en el que el Director General de la Policia parla sobre aquest tema.

L’associació de mossos AILMED va enviar al Periódico una carta per tal de respondre a l’article del periodista i al contingut del mateix, titulat El cos del Mossos està en contra que es vulneri el secret professional dels metges”.

Aqui teniu els dos documents junts:

_El cos del Mossos està en contra que es vulneri el secret professional dels metges_ - entre-todos - El Periódico

Anuncis
About AILMED (448 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: