Última hora

Els sindicats de Mossos reclamen mantenir al cos els agents amb incapacitats

Donen suport a una proposició de llei que els equipara als agents que es fan grans

logoBENET IÑIGO MARTÍ
Cap de Societat RAC1

La discriminació que tenen els agents dels Mossos que per malaltia o accident tenen una incapacitat ha posat d’acord quatre dels sindicats del cos i l’associació que agrupa els afectats, Ailmed.

Com us vam explicar a RAC1, avui en dia a aquestes persones se les expulsa del cos i es recol·loquen amb una figura creada expressament per a ells, els “tècnics de suport no policial”. Se’ls retira la placa, l’uniforme i l’arma privada, i fan feines d’administratius. Ells reclamen poder fer una de les moltes feines d’oficina que també fan mossos amb tots els ets i uts. Des del sindicat USPAC, Josep Miquel Milagros creu que no té cap justificació.

I Jordi Costa, representant de la Trisindical, que agrupa CAT, SME i SPC, també creu que podrien ocupar places de l’anomenada segona activitat.

Tots ells reclamen als partits polítics que aprovin una proposició de llei al Parlament per equiparar els mossos amb incapacitat amb els de segona activitat, que són, per exemple, els que canvien de funcions perquè es fan grans.

L’associació Ailmed calcula que hi ha uns 2.000 mossos amb problemes físics que els amaguen per por de ser expulsats o apartats del cos.

*Font: http://www.rac1.cat/info-rac1/20161027/411374783364/mossos-incapacitat-ailmed-sindicats-uspac.html

About AILMED (444 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: