Última hora

Telenotícies Tv3: Dos mil mossos amb discapacitat l’oculten per evitar ser expulsats del cos

About AILMED (444 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

3 Comments on Telenotícies Tv3: Dos mil mossos amb discapacitat l’oculten per evitar ser expulsats del cos

 1. Que le pregunten a Gemma que esta cobrando. Doble salario. Mosso y administrativo.
  Eso no lo explica???

  M'agrada

  • Li agraeixo el seu comentari. Entenem que el que vol dir és que la Gemma té una prestació per discapacitat a part del salari i no que té un salari de mossa i altre d’administratiu. Amb tots els respectes li diré que abans de posar el que posa s’informi de quina és la normativa vigent al respecte que hi ha actualment a España des de fa molts anys. Vostè pot consultar si vol la normativa de l’Institut Nacional de la Seguretat Social, que és qui té la competència per decidir en aquestes qüestions i no l’empresa. Aquesta normativa, en el cas de que vostè treballés i tingués una incapacitat, també li seria d’aplicació. Això sí, li anticipo que no regalen res.

   Com a norma de màxim rang també li seria d’aplicació la Convenció Internacional sobre els drets de les persones amb discapacitat, en vigor a Espanya i que forma part del nostre ordenament jurídic. També és recomanable que la consulti, ja que està parlant des del desconeixement dels drets d’igualtat i no discriminació d’una persona amb discapacitat.

   Seria interessant i molt clarificador que no confonguéssim prestació amb salari, ja que el salari és a canvi d’un treball, perquè si no algú podria arribar a la conclusió de que quan es cobra una prestació per viduïtat, per fill a càrrec, etc., també seria un salari.

   S’imagina vostè que a una persona que rep una viduïtat i treballa li diguin que rep dos salaris? A que no té sentit?

   Esperem haver-li clarificat i ajudat a entendre que la Gemma és una treballadora com tothom i li és d’aplicació la mateixa normativa que a tothom.

   S’ha de ser més curós amb els comentaris amb els que s’atribueixen uns fets i es formulen judicis de valor erronis que poden perjudicar la reputació i la imatge d’una persona amb discapacitat que exerceix el seu dret al treball.

   M'agrada

 2. Veig que més que desconeixement, el que alguns tenen, és mala llet.

  Els malintencionats creuen tenir bula amb els discapacitats. Res més dur que la pròpia vida per posar les coses a lloc.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: