Última hora

Assemblea general de les Associacions per la Integració Laboral de Mossos d’Esquadra, Policies Locals i Bombers de la Generalitat amb Discapacitat

Estimats afiliats i simpatitzants, el proper dissabte 26 de novembre hi ha prevista una important assemblea general a la que assistiran les Associacions per la Integració Laboral de Mossos d’Esquadra, Policies Locals i Bombers de la Generalitat amb Discapacitat. Aquesta assemblea tindrà lloc a les 10h a una sala del bar de l’ONCE del carrer Sepúlveda núm. 1 de Barcelona.

Està al costat de la comissaria de la Plaça Espanya, a l’edifici de l’ONCE entrant a la dreta trobareu l’entrada al bar i un cop a dins a la dreta es puja per unes escales.

L’assemblea és oberta a tothom: amb discapacitat o sense, afiliats, simpatitzants, tècnics de suport, segona activitat, companys/es amb fills discapacitats, etc.

Entre d’altres qüestions, els punts a tractar seran:

> intervenció del Sr. Antonio Guillén, president del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI)

> temes judicials en via contenciosa, penal, laboral i internacional

> situació en els tres cossos de la segona activitat, les incapacitats permanents i dels fills amb discapacitat

> situació de les tres associacions i les actuacions que volen engegar

Esperem la vostra assistència i la vostra aportació i participació en tots els assumptes per avançar tots junts en la lluita per defensar els nostres drets.

Si us plau, ompliu i envieu el següent formulari per tal confirmar la vostra assistència, ja que segons la capacitat podem utilitzar una sala o altra. Després ens quedarem a dinar al mateix lloc, cliqueu al formulari si us voleu apuntar al dinar per tal de reservar. Gràcies.Us hi esperem!

Presidents d’AILMED, AILBOD i AILPOLD

 

About AILMED (444 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: